top of page

Sikker Sex! ADVARSEL - Indeholder seksuelle hjælpemidler!

​

Den smarte muggler opfindelse "Kondom" er ved at indtage det magiske samfund med storm!

​

Vi har taget et kig lidt nærmere på denne mugglerdims, som skulle beskytte mod uønsket gravidsitet.

Det lille gummistykke, er mandens ansvar, selvfølgelig kan kvinden hjælpe med, at huske manden på det, det er nemlig et stykke gummi som manden ruller ned over sin "stolthed" for, at undgå at gøre kvinden gravid.

I og for sig lyder denne opfindelse, som btw har eksiteret i mange år i mugglernes verden, som en god måde, at have sikker sex på. Ikke nok med det tynde stykke gummi beskytter mod uønsket gravidsitet, så beskytter det også i mod mange former for sex-sygdomme! To-i-en, hvad siger I så tøser?

Lad os kigge lidt nærmere på designet:

Mange af dem kommer i sjove indpakninger, former, smagsvarriganter og meget mere.

Den romantiske:

Forestil jer, at I ligger sammen med manden i jeres liv, stemningen er god, og pludselig trækker han denne lille æske frem, med ordene, "Jeg tænker kun på, hvad der er bedst for dig og mig..." Helt seriøst, hvem ville ikke blive rørt, og have en dejlig og uforglemmelig aften?

Skole udgaven:

De bliver jo yngre og yngre, før de har deres første gang, og hvilken bedre løsning på abort kunne der være end, at fyre lige ruller sådanne en fætter på?

BEMÆRK: Det er måske ret misvisende, at de skriver "When" og ikke "Before", for så vidt jeg har kunne læse mig frem til, så skal kondomet på, når fyren er opstemt og klar til at træde ind i "hendes hemmelige kammer", altså INDEN foreningen, så fyre have taget kondomet på.

Til De Nysgerrige:

Hvis man sidder sammen med en kæreste, ægtefælle eller en anden person som man er seksuelt tiltrukket af, så er kondomer også lige sagen for jer.

De fåes i et utal af farver, former og smage, så hvad med næste date i en muggler kondombutik... Og nej jeg laver ikke sjov, de findes faktisk. Overrask det modsatte køn, eller samme for den sags skyld, og se hvad I kan finde ud af i fællesskab.

Skulle kondomerne kede jer efter noget tid, så frygt ej, der er rig mulighed for at eksperimentere! Mugglerne har butikker udelukket til dette formål! De kalder dem "Sexbutikker", de holder endda messer (Lidt lige som de markede som vi kender, bare udelukket med ting til soveværelset)

Jeg har kigget lidt nærmere på disse såkaldte "sexlegetøj":

Denne kan både bruges af single kvinder og af lesbiske par, ja tilmed af manden som ikke bryder sig om, at gå ned på kvinden.

Den fylder ikke ret meget, og kan derfor tages med på fx ferie.

Tænd blot for den og de små tunger begynder at rutere, og værsgo så er du/I i gang.

Håndjern, nok et af de mere traditionelle stykker sexlegetæj i mugglernes verden. Oprigtigt bliver håndjern brugt af mugglernes udgave af auror, altså dem som holder lov og orden.

Dette er dog en lidt mere kinky udgave, med edt formål, at I kan lænke hinanden fast, måske endda indblande lidt rollespil.

Dette må jeg nok indrømme er den mest sensuelle opfindelse jeg i mit liv har set!

Man køber to for en pris, så I begge kan få samme nydende oplevelse.

I tager simpelthen en på hver, (intruktioner medfølger) de små dimser på fingrene sender små vibrende bevægelser ud, som er yderst sanse vækkende og ophidsigende.

Dildoer! Nok det mest udbredte sexlegetøj i hele muggler verden. De er primæt til single kvinder og homoseksuelle, men bare rolig mænd, I kan også få en del sjov ud af, at pirre jeres kvinde, inden I selv tager over. Hvis altså kvinden vil lade jer, det skulle være noget af en udforing for mændene, at leve op til dildoernes præcentation.

Kvinder, næste gang I skal give en fyr et handjob, på med sådanne en handske, og se han vride sig for dig!

Mænd, næste gang I skal lege lidt med jeres dames nedre, på med sådanne en handske, og se hende vride sig for dig!

Jep, denne handske gælder nemlig både for kvinder og mænd.

Jeg håber I kunne bruge min lille guide til noget godt! Der finde selvfølgelig en masse andre sjove og spændende ting, så det er bare i gang med at udforske, men husk nu at tal sammen inden I bare hiver en masse fis og ballede med ind i soveværelset, det er ikke alle som er lige begejstre for, at prøve det hele!

Skrevet af Isabella Collins.


bottom of page