top of page

ON or OFF?


Jeg har taget mig den frihed at kigge lidt nærmere på nogen forskellige par...hvem er ON og hvem er OFF, (og hvem kan ikke engang selv finde ud af det?)

Lur med og se hvad der sker par og par imellem!

Joey McSeeley & Audrey Parker ON?

Okay, så det er jo ikke ukendt at disse to har været OFF efter Joey McSeeley vendte tilbage fra turnéen. Hvad der helt præcist skete imens de var afsted kan vi på redaktionen kun gisne om eftersom de virkede ret glade for hinanden der! Men måske nogen forhold bare er meant to be? I hvert fald blev Audrey Parker spottet nær lejlighedskomplekset hvor Joey McSeeley bor, måske hun var der for at rette op på tingene?

Jack Barnes & Ivy Barnes ON!

Hvad så med disse to turtleduer? Tja efter Jack har været faldet på knæ og den kære Ivy takkede ja, kan vi vidst roligt sige at dette par er ON! Brylluppet er afholdt og nu kan vi så kalde Ivy for Mrs. Barnes (før Miss von Noble). Dette lod dog ikke til at falde i god jord hos Caleb Weston, som Mrs. Barnes har været spottet med på en bar i London. Er der mon et trekantsdrama under opsejling?!

Noah Statindwell Grad & Raysal Andrew Fox ON?

Så nu bliver det for alvor spændende! Rygterne siger nemlig at den respekterede Ministeriemand Noah Grad er blevet set sammen med en ny flamme, og dette er skam ikke frk. "hvem som helst", men selveste Raysal Fox! Måske det efternavn ikke er så tilfældigt hvis en undsluppen fange fra Azkaban kan forblænde en højt rangeret mand som Noah?

Dexter Deidra Dubbles & Gus Jason Arizio ON!

Jamen, jamen, jamen hvad

kan jeg mere finde frem til her i min lille klumme. JO NU SKAL I BARE HØRE! Det forlyder sig nemlig at Dexter Dubbles & Gus Arizio havde en ganske romantisk aften sammen for nylig. Det homoseksuelle par lader til at nyde deres tid sammen med masser af romantik! Så bliver det vel ikke meget bedre? Gus arbejder som Rektor på det magiske universitet og Dexter underviser i teater og dramatik så man må jo sige at det kører for dem?

Alexander McKenzie & Leonora Jacobo McKenzie OFF!

Nå, men ikke alle kan jo være lige lykkelige. Rektoren fra Durmstrang, Leonora McKenzie og Aurorlederen Alexander McKenzie skal skilles! Dette kommer fra en pålidelig kilder tæt på paret. Eftersigende skulle Mrs. McKenzie have haft en ret hed flirt med ingen andre end Lucas McSeeley (Som selv danner par med Isabella Collins). Anyway! Dette endte med et skænderi mellem Leo og Alex og nu er skilsmissepapirerne underskrevet!

Skrevet af Haley Slade


bottom of page